Flipperiseura Hopeakuula ry

Hopeakuula ry:n henkilöstö

Seuraan tai peleihin liittyvissä asioissa pyydämme ensisijaisesti ottamaan yhteyttä sähköpostilla, info@hopeakuula.org.

Emme valitettavasti voi tarjota korjaus- tai neuvontapalveluita. Jos tarvit apua omistamasi flipperin kanssa, suosittelemme Flipperit.netin foorumia.

Ari "APz" Sovijärvi

Ari Pelasin ensimmäisen kerran elämässäni flipperiä vuoden 1985 paikkeilla Urheilupuiston uimahallissa ja jäin välittömästi koukkuun. Jatkoin peliuraani Tykkimäen huvipuiston aikanaan mahtavalla flipperikokoelmalla, unelmoiden ikiomasta flipperistä. Helmikuussa 2000 viimein toteutin unelmani ja ostin ensimmäisen koneeni. Elektroniikasta kiinnostuneena aloin myös tuottaa materiaalia flipperin ylläpidosta ja korjauksesta pelisivuilleni ja perustin flipperit.net-siten tamperelaisen harrastajakollegan kanssa. Koneiden määrässä ollaan jo toisella kymmenellä ja yhdistyksen pelihallin myötä tilaongelmakin on tulevaisuuden hankintoja ajatellen ratkennut.

Puhelin: 040 533 5039
Kotisivut: http://apz.fi/pelit/

Pilvi Salonen

Pilvi Ensikosketus flippereihin tapahtui 90-luvun puolivälissä ollessani ala-asteikäinen. Perheeni lomaili Luumäellä Taavetin lomakeskuksessa, ja sieltä baarin nurkasta löytyi jännä laite, jossa valot vilkkuivat kutsuvasti. Itse pelistä en enää muista muuta kuin sen valtaisan innostuksen, kun ensimmäisen pallon loputtua ilmestyi plungerille toinen pallo. Sitten tulikin liki 15 vuoden tauko. En muista että olisin missään sinä aikana huomannut flippereitä, lomakeskuksen baaristakin oli se ainokainen kone kadonnut jo seuraavaan kesään mennessä. Vasta vuoden 2008 lopulla pelasin seuraavan kerran oikeaa flipperiä Karhulan Amiraalissa, josta vielä silloin muutama kone löytyi. Harmillisesti nekin ovat sittemmin väistyneet videopelien kera Raha-arpayhdistyksen pelihallin tieltä. Puolisoni tavattuani pääsin tutustumaan lähemmin flippereihin sekä niiden ympärillä olevaan kulttuuriin. Kenties suurimman yllätyksen tuotti se, kuinka sosiaalinen laji flipperinpeluu todella on, ja olenkin tämän rakkaan harrastuksen parissa tavannut monia ihania ihmisiä. Olen ollut flipperien kanssa tekemisissä ainakin viiden vuoden ajan, ja kisapelaajana on nyt menossa kolmas vuosi. Hopeakuulassa olen ollut mukana ihan alusta asti ja omaksuin samantien emännän roolin. Tapahtumien kotitekoinen tarjoilu on siis minun käsialaani. Olen yleensä paikalla aina peli-illoissa sekä isoissa tapahtumissa ja vastaan mielelläni aiheeseen liittyviin kysymyksiin, eli rohkeasti vaan juttusille kun siltä tuntuu.

Puhelin: 050 599 0116