Flipperiseura Hopeakuula ry

Peli-ilta

Peli-ilta on Hopeakuula ry:n järjestämä tyypillisesti keskiviikkoisin 18:00 - 23:00 välillä järjestettävä yleisölle avoin viikottainen pelitapahtuma yhdistyksen pelihallilla, Wanhalla Haitaritehtaalla. Noin kerran kuussa olemme pelireissujen ja muun kiireen salliessa auki myös lauantaisin 14:00 - 23:00. Tietoa peli-illan ajankohdasta ja mahdolliset peruutukset löytyvät sosiaalisesta mediasta ja näiltä sivuilta. Keskiviikon peli-illan pystymme normaalisti varmistamaan kyseisen viikon maanantaina. Muut aukiolot ilmoitetaan pidemmällä varoitusajalla.

Peli-illan pelimaksu on kaikille kävijöille keskiviikkoisin 7e, lauantaisin 14e. Tarjoamme sarjalippuja ja kausikortteja, joista tarkemmin lipputuotteissa.

Suosittelemme lämpimästi sisätossujen tai vastaavien ottamista, sillä pyydämme jättämään ulkokengät pelihallin eteiseen. Sukkasillaankin saa toki olla halutessaan!

Tapahtuman pääaihe on leppoisa ajanvietto flippereiden merkeissä. Kaikki käytössä olevat pelit ovat kävijöiden vapaasti pelattavissa ilman kolikoita, voit pelata joko yksin tai halutessasi haastaa muita pelaajia. Ei huolta vaikket olisikaan taitava pelaaja, tai pelannut kertaakaan aiemmin elämässäsi oikeaa flipperiä - Hopeakuula ry:n henkilöstö neuvoo mielellään pelaamisen alkuun ja miksei vähän pidemmällekin! Kerromme mielellämme myös koneiden tekniikasta ja voimme vastata sinulle peleissä askarruttaneisiin kysymyksiin vaikka kahvikupposen ääressä. Tarjolla on tuoretta kahvia ja virvoitusjuomia ja pikkupurtavaa huokeaan hintaan.

Jos mielesi tekee lepuuttaa hetken jalkojasi, meillä on myös XBox 360 videotykin perässä ja hyvä kokoelma Guitar Hero- ja Rockband-pelejä täydellisine soitinvalikoimineen.

Vakiovieraisiimme kuuluu flippereistä nauttivia kaikista ikäryhmistä. Tule käymään ja ota kaverisikin mukaan - paikalle voi saapua vapaasti aukioloaikana. Jos et ole aikaisemmin käynyt paikalla, katso saapumisohjeet tai ota yhteyttä joko soittaen, sähköpostilla tai sosiaalisen median kautta, niin kerromme tarkemmin paikan sijainnista ja sisälle pääsemisestä.

Noudatamme tiloissamme flipperietikettiä, joka löytyy muun muassa tilan etuoven lähistöltä, pyydämme ensikertalaisia tutustumaan siihen. Peli-ilta on alkoholiton tapahtuma, joten tulethan paikalle selvänä, etkä tuo mukanasi alkoholijuomia. Yhdistyksen henkilökunta valvoo paikalla koko tapahtuman ajan.

Porukkaa Haitaritehtaalla