Flipperiseura Hopeakuula ry

Haitaritehtaasta

Seuran pelihalli on nimetty sijoituspaikkansa mukaan Wanhaksi Haitaritehtaaksi. Itse rakennus on juuri mitä nimi lupaa, entinen haitaritehdas, joka toimintansa lopettamisen jälkeen ehti rapistua aikansa huonolla pidolla. Rakennusta ollaan kuitenkin nyt hiljalleen peruskorjaamassa, piha voi valitettavasti olla rakennusjätteen siirron vuoksi ajoittain kaoottisen näköisessä kunnossa.

Rujosta ulkonäöstään huolimatta rakennus ei ole huumeluola vaan Hopeakuulan naapureina on pääasiassa ammatti- ja amatöörimuusikoiden harjoitustiloja, osasta ollaan kuultu jopa muuallakin kuin bändien Myspace-sivuilla. Hopeakuula taas on tehnyt omasta tehtaan siivustaan olohuonemaisen ajanvietepaikan.

Suosittelemme sisätossujen tai vastaavien ottamista mukaan, sillä pyydämme jättämään ulkokengät pelihallin eteiseen. Itse tila on kokonaan matoilla peitetty. Meillä ei ole ikärajaa, mutta toivomme pienempien lasten huoltajien huomioivan, että peli-illan kuluessa lattioilla tai koneiden päällä saattaa olla korjausten aikana kuumia juotoskolveja, nojallaan olevia laseja ja työkaluja, joiden toivomme saavan olevan rauhassa ilman henkilökunnan aktiivista asiaan puuttumista. Meillä ei ole resursseja ottaa lapsia hoitoon tapahtuman ajaksi, joten vanhemman on oltava paikalla lapsen kanssa. Pyydämme myös ystävällisesti opastamaan lapsia olemaan pelaamatta koko pelin ajan mailoja jatkuvasti rämpyttämällä, sillä tämä tekee huonoa etenkin vanhemmille koneille.

Perille löytäminen

Katuosoitteemme on:

Asentajankatu 5
45130 Kouvola

Maamerkkeinä lähistöllä on tie Teboilin ja Nesteen kylmäasemien välistä, McDonals ja Lidl. Itse paikka on punatiilinen rakennus pienen mäen päällä verkkoaidatulla pihalla. Tapahtumien aikaan Hopeakuulan kyltti on usein portin vieressä.

Parkkitilaksi suositellaan Asentajankadun vartta. Sisäpihalla voi olla vapaita paikkoja, etenkin rakennuksen vasemmalla seinustalla mäkeä ylös. Älä jätä autoasi vastapäisen siivousliikkeen rakennuksen pihaan!

Sisäänkäynti tapahtuu rakennuksen takaa, kiertäen rakennus vasemmalta pientä mäkeä ylös. Pelihallin ollessa auki vieraille tarkoitettu ovi on merkitty. Suosittelemme lämpimästi ottamaan Hopeakuulan henkilöstön puhelinnumerot ylös, sillä ajoittain joku saattaa laittaa ulko-ovemme erehdyksessä takaisin lukkoon. Jos et ole varma paikasta, soita meille!Klikkaa tästä isompi kartta